Nägu Juuksed Keha ja toitumine Ilusoovitus
Kollektsioon Stiilivihjed Staari stiil Disain Pildigaleriid
Foorum Kosmopoliitne Fitness Suhted Sotsiaalia
Arvustused Persoon Mitmesugust Maru köögis
Johanna Epp Maria Liisa Keilit
Lastefond

juuksepikendused???

Poste 91
Lk: <<1  | 2  | 3  | 4  | 5  | 6  | >>

trix, 04.08.2005 09:10

palun rääkige enda kogemustest juuksepikendustega ja kui olete pannud siis kus ja palju maksma läks? kas tasus ära? kuidas vastu pidasid?

0 inimest 3st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

alice, 11.05.2006 01:23 

kahju, et üldse peab pikendusi paigaldama... õnneks mul seda probleemi pole :P

Kas ülalolev postitus oli sulle tarvilik? 

0 inimest 0st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

Nastja, 19.05.2006 01:27 

Juuksepikendused Tartus. Hind 2000-3000. hairs.nails@mail.ee

3 inimest 3st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

Helina, 29.01.2007 12:16 

UUSIM SAAVUTUS juuksepikendusaparaatide maailmas! Külmtehnoloogial baseeruv süsteem, mis töötab ultraheli abil.
Ultra Star võimaldab paigaldada pikendused maksimaalse püsivusega ja minimaalselt nähtava kinnituskohaga, kinnituskohad jäävad pisikesed ja lapikud, pai tehes pole üldse aru saada et sul midagi peas on! Ka on külmkinnitus meetod väga omajuukse sõbralik - Ei mingeid kuume tange enam!!!

GARANTII paigaldusest eemaldamiseni!
ka pole vajalik vahepealne hooldus kuna uus kinnitus on nii sile et pusasid ei teki!
hind: 35.- salk

vaata pilte tehtud töödest beta.album.ee/lihtsaltpipi
Asun Tallinnas kesklinnas 51 993 761
Helina

Mirei, 20.04.2007 14:29 

Paigaldan oma kodus Tallinna kesklinnas kvaliteetseid juuksepikendusi.Valida on Lucy remy aasia, So cap või Great Lenghts juuksepikenduste vahel.Lisa info: www.juuksepikendused.com. Töötan fiena, annan garantii oma töödele.

1 inimest 1st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

, 24.04.2007 13:14 

TARTUS/HAAPSALUS
Oen just värskelt läbinud so cap´i koolituse ja panen juuksepikendusi. Kuna alles alustan, siis esimestele teen soodsamalt: 1 salk 10 eek´i paigaldus + salgu hind(sõltub pikkusest ja sellest kas tegu on sirge või lokkis salguga), Tõstmine 15.-/salk(tõstma peaks salke umb. iga 2-3 kuu tagant - vastavalt juuste kasvamise kiirusele), eemadamine 10.-/salk.

kontakt:egepaju@hotmail.com

Kuuno, 24.04.2007 14:16 

Ei tea, kas meestele kuskil mingit habemepikendust kah tehakse? Ehk on mingi võimas masin...? Laseks kohe vööni teha...- selline suur must habe- oleks ju vahva?

0 inimest 2st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

tsikk, 06.05.2007 20:00 

kle sandra ,tegemist on ju sulaselge valega. casabellas on kogupeahind 3500-Teenindajad on väga tasemel ja töö väga proff,selliseid kes oma pead ei kammi tulebki läbisõimata ja häbiposti panna.Kui kammida ei viitsi pole mõtet pikendusi panna. lasteaed

Riin, 19.06.2007 02:43 

Mina käisin ka aasta tagasi casabella salongis pikendusi panemas ja olen täpselt samal arvamusel kõigi negatiivsete kommentaaridega. Kuna mul ennem olid olnud pikendused 4 kuud teadsin ma täpselt mida nendega teha ja kuidas hooldada. Pidin nad ära võtma natukeseks et mitte oma juukseid kahjustada ja lasta neil puhata kuna eelmine panija oli puhkusel valisin Casabella kuna neil on kena ja profesionaalne koduleht.Klienditeenindajad on seal ebaprofessionaalsed ja käituvad sinuga nagu sa oled mingi tühi koht kes kogemata oma viimase rahaga sinna eksinud. Lihtsalt ebameeldiv oli sinna minna, teenindaja peaks kõike tegema et sa tahaks sinna tagasi minna mitte vastupidist. Nemad panid mulle pähe suht paksud salgud ja ühenduskohad paistsid ikka välja kui juuksed natukenegi vastu pead.Juuksed läksid ka väga kergesti sassi - kammisin kyll neid korralikult mitu korda päevas - aga ega siis koguaeg ka ei saa.. spetsiaalse kammiga. Juukseid tuleb ära ja salke ka vajub alla see on normaalne aga kui ma käisin basseinis ujumas umbes 3 nädalat hiljem tuli mul üle 25 salgu peast ära??? Mõnus kui oled puhkusel paar nädalat Eestist ära. Salongis öeldi mulle et tuleb ikka niipalju salke vahel ka ära??? Yhekorraga???!!??Aga mul polnud soovi nendega vaielda sest see oli ka viimane kord kui sinna läksin.Ei ole küll ekspert basseinivee mõjudest juuksepikendustele ja tõesti ei tea kloori sisadust seal vees aga olen kindel et kui liigapalju kloori oleks vees olnud siis oleks ka lööve sellest tulnud. Paar kuud hiljem soovitati mulle Roosikrantis ilusalongi - proovisin siis 3 korda.Olen väga rahul ja klienditeenindus oli väga meeldiv! Ainult kiidusõnad!Nii nagu olema peab ikka tänapäeval - klient on kuningas. Minule jäi silma nende juures see et nad tegid salgu pooleks ja panid väiksemad pähe...lõpptulemus oli palju parem nagu oma juuksed...ennem casabellas pandud oli ikka näha salgud eraldi...ja juuksed ei läinud niikergesti sassi isegi magades mitte. Ennem ei võinud mõeldagi et jätaks juuksed ööseks lahti. kammida oli ka palju kergem. Ei soovi Casabellat laimata ja Tegu pole ka laimuga kuna niiviisi mul juhtus. Tsikk sulle niipalju teadmiseks et me kõik pole sündinud juuksepikendustehooldajad ja klienditeenindus on seal ebaprofessionaalne...seega vähe raske on infot saada eks! Ma algul arvasin ka et OK äkki ma ei tea aga lugedes siin neid kommentaare sain aru et ma pole ainus! Kellel veel kommentaare jagage teistega et kõik teaks!

0 inimest 1st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

ege, 01.07.2007 20:09 

kahjuks on jah, casabella töö kohta palju kriitikat. Selge on see, et ega salong ei pane, ikka juuksur paneb pikendusi. ja kui juhtub mõni kehv juuksur, siis annab ta kogu salongi mainele tugeva põntsu.

linda, 02.07.2007 16:54 

Küsimus oli ikka kogemustest juuksepikendustega, mitte kes ja kuidas pani ja kuidas mingi salong ära vussis? Mul on teibisüsteemiga india juustest pikendused, algul läksid kõvasti pusasse, pesemine oli ilge nuhtlus. Nüüd olen nad vist hõredamaks kamminud, praegu on norm (4 kuud peas olnud). Algul ei suutnud ennast pikka aega peeglis ära tunda, aga praegu on vastupidi, mõnda vana pilti vaatan, siis on täitsa võõras nägu lühikeste juustega. Ainult tõstma peab neid suht tihti - 1,5 kuud on lagi.

huviline, 03.07.2007 09:59 

Kui pikendused pannakse, kas siis lõigatakse ka omi juukseid lühemaks?

linda, 03.07.2007 13:36 

Oma juuksed peaks ikka olema mida pikemad, seda parem. Aga pärast tasandatakse pikendused ja üldiselt lõigatakse soengusse, et oma juustega kenasti sobiks. Kuigi minu juuksur ei tahtnud seda alguses teha, hiljem, kui peale käisin, lõikas ilusti soengusse.

Marieken, 19.09.2007 16:31 

Kas keegi oskab soovitada mingisuguseid spets šampoone ja palsameid juuksepikendustele?

heather, 24.09.2007 15:10 

no räägiks natuke ka enda kogemustest.
pikendused lasin panna Casabellas. kuna mu enda juuksed olid ikka paksud (isegi juuksur imestas, et kuidas mul nii paksud juuksed on) ning neid pikendusi tuli ikka panna päris palju. sealne juuksur soovitas panna neid aasia juukseid, kuna siis ei võeta eraldi iga juuksesalgu hinda vaid maksma pead kindla summa terve pea eest mis oli 4500 kr. ok rahast kahju ei olnud, tahtsin vaid pikki juukeid. esialgne teenindus oli minul küll super kena. salke pani tumedajuukseline naisterahvas ei olnud halbu sõna öelda, kedagi seal maha ei tehtud. pikendusi pani ta mulle vist 3 tundi. kuna mul ei olenud varasemid kogemusi selles vallas siis ei osanud ka öelda et ta mulle salgud nii paksud ei paneks (mida ta tegi). lõpptulemus oli natuke harjumatu (pea persenI juuksed ja veel paksud ka). pikendused püsisid kenasti peas aga mässama pidi nendega ikka jubedalt palju. varem oli ikka hea...pesid pea sampooniga ja ruttu fööniga kuivasid ära ka aga siis pidid pead hoolikalt spets samp pesema ja fööniga kuivatamine võttis ka jubedalt aega (kokku pesuga umbes tund aega). ja siis hakkasid tulema ka pusad..iga õhtu pidin kammi ja sõrmedega pusad korralikult lahti tegema, muidu järgm päev oli olukord hullem. mõned kuud hiljem hakkasid ka salgud vaikselt langema. kõige jubedam olukord oli tööjuures kui märkasin et juuksepatsist oli üks salk teistest juustest kahtlaselt pikem, sikutasin veidi ja käes ta oligi (salk oli lahti tulnud) hea et tööjuures teiste ees see põrandale ei kukkunud..jube häbi oleks olnud. aga mõned salgud kaotasin poodidesse ära küll :( kõige jubedam kogemus oli see kui neid eemaldama läxin Casabellasse. ta küll pani pikenduste kinnitus kohale õli sarnast asja aga see jube rebimine et pikendusi kätte saada...apppi....kohutav...kui ta oli pikenduse kätte saanud siis hakkas tavalise kammiga pikenduse kinnituskeratiini juustest lahti kammima...sama hea kui lased makroflexi pähe ja siis hakkad seda peast ära kammima...jube valus oli. oleks siis nii et hoiaks paari sõrmega juuste juure poolest kinni ja siis ettevaatlikult harjaks..oo ei. kohe mõnuga rebis mu juukseid. alguses olid põrandal ära võetud pikendused ja siis vaatasin et põrandale hakkavad kuhjuma mu enda juuksed!!! üx kõrvaltoolil olija (talle pandi pikendusi) veel küsis juuksurilt et kas see on normaalne et nii palju juukseid peast ära tuleb ja juuksur vastas, et jah on küll need on kõigest lahtised juuksed. sittagi olid kui ta neid mul kammiga peast ära rebis...mu peanahk oli eemaldamise lõpus nii kuradi valus, et pidin otsad andma. lõpuks sai siis see põrgu läbi ja kui ennast siis eal salongis peeglist nägin.....KOHUTAV!!! mul olid paksudest juustest vaid räbalad alles. nad olid nii õhikesed, et patsikummiga ei olnud midagi peale hakata. ma veel ütlesin juuksurile et mul peaaegu polegi juukseid peas ja tema vastas, et need juuksed on lihtsalt õliga hetkel koos nad tunduvad lihtsalt õhematena. ma põrutasin pisar silmis koju juukseid pesema ja maske tegema. mu juuksed olid nii kohutavalt rikutud. isegi vahepeal tahtsin panna salke et juuksed pakemad oleksid (enne pikenduste panemist oli jälle probleemiks mu paksud juuked ja tahtsin neid õhemaks) ühesõnaga olin ise ka loll et ei öelnud pikenduste eemaldajale et ta teeb oma tööd valesti kuna mõtlesin et juu siis nii neid eemaldataksegi....
nüüd on möödunud 2 aastat pikendustest ja mu omad juuksed on juba vaikselt taastunud. Casabellast on ainult jubedad mälestused.
aga enam ei paneks küll...see mässamine juustega võttis nii palju aega ja raha et ple tahtmist seda uuesti üle elada. oma juuksed on ikka kõige paremad :) poiss saab neid silitada, ma saan juukseid üle pea kammida ning üldse läheb vähem aega nende peale...
pealegi need pikendused olid nii võltsi väljanägemisega ka.

0 inimest 1st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

l.l, 24.09.2007 15:29 

nii naljakas kui tibid panevad endale pikendused et siis poosetada ja linnavahel tuulega on kõik kinnitused näha...hale. olid endal ka pikendused aga pärast 1 aastast kandmist viskas see pusade jama nii üle et lasin ära võtta. meeletud summad käija välja mille eest!?

Poste 91
Lk: <<1  | 2  | 3  | 4  | 5  | 6  | >>
Foorum
Femme tänavamood
Femme uudiskiri

Erakordselt stiilne lugu katkenud armastusest, inimolemuse üksildusest ja elu väikeste hetkede olulisusest.
Cherry.ee - magusad pakkumised
Elus läbi löömiseks on vaja:
Kõrgharidust
Keskharidust
Põhiharidust
Algharidust
Haridus ei mängi rolli
femme.ee kasutajatingimused registreeru kasutajaks uudiskiri reklaam koostööpartnerid kasutusõigus
© femme.ee