Nägu Juuksed Keha ja toitumine Ilusoovitus
Kollektsioon Stiilivihjed Staari stiil Disain Pildigaleriid
Foorum Kosmopoliitne Fitness Suhted Sotsiaalia
Arvustused Persoon Mitmesugust Maru köögis
Johanna Epp Maria Liisa Keilit
Lastefond

juuksepikendused???

Poste 91
Lk: <<1  | 2  | 3  | 4  | 5  | 6  | >>

trix, 04.08.2005 09:10

palun rääkige enda kogemustest juuksepikendustega ja kui olete pannud siis kus ja palju maksma läks? kas tasus ära? kuidas vastu pidasid?

1 inimest 1st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

Helina, 30.10.2007 13:00 

album.ee's jälle mingi jama piltidega... uus aadress kus saab näha pilte tehtud töödest on www.rate.ee/albums/lihtsaltpipi
külmkinnitusega juuksepikendused 35.- salk
51 993 761 Helina / helinasats@hotmail.com

Kas ülalolev postitus oli sulle tarvilik? 

0 inimest 0st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

Grethe, 30.10.2007 17:41 

Mul on ka paar korda olnud pikendused.
Esimesed panin Radissonis Abigailis mis olid täielikud õudused. Esiteks mulle pnadi oma juustest palju kollakam ja juuksed kukkusid ära. teine kord panin Casabellas ja olen väga rahul ei kukkunud ühtegi ära ja väga ilusad olid koguaeg pluss veel seal on megahea teenindus :) Panen varsti jälle ja kindlasti lähen Casabellasse!

, 01.11.2007 19:37 

Juuksepikenduste paigldus (ja hooldus): 31kr. salk
Naturaalsed juuksed ,värvi valik lai.
Võimalik paigaldada ka juuksekaunistusi.
Asukoht Tallinn
Kati
555 39 118

P., 02.11.2007 00:13 

Olen varem siin küsinud nõu teiste käest , et kas panna jne. Nüüd paningi . Praegu juba u 6kuud möödas , mingeid pusasi küll pole . Ja pulstu pole ka läinud. Jamamist vms pole minul küll nendega olnud, palsamiga tuleb pesemise ajal ettevaatlik olla ,et kinnituste kohale ei läheks. Praegu pole sellist mõtetki ,et ära võtta . Nendega enesehinnang tõuseb kindlalt kohe. Minul vähemalt.
Mina igatahes soovitaks igalühel panna pikendused , kes on tahtnud endale eluaeg pikki juukseid , kui endal ei kasva. Tuleb otsida ja uurida lihtsalt sobiv salong kus panna.

Nja, 13.11.2007 22:40 

Casabella, T2ielik pask.Sinna kyll oma jalga 2rge parem t6ske...K6ige esimene salong mida kylastasin, kui juuksepikendustega yldse algust tegin.Nyyd on need minu elus yhed tavalisemad asjad, milleta ma ei kujutaksi oma v2limust ette.Super Luks.I'm loven it!!!

Tii, 19.11.2007 14:08 

Mina panin ka paar aastat tagasi Casabellas, samuti negatiivne kogemus. Kinnituskohad olid väga suured ja pind krobeline, mistõttu hakkas see oma juukseid kiskuma juba paari päeva pärast. Tagasi sinna ei tahtnud minna, sest kliendisse suhtumine oli halb. Ka minu sõbranna, kes läks lihtsalt asja uurima, sai väga ebameeldiva kogemuse osaliseks. Kui oled aga mõni kuulsam inimene, siis oskavad küll naeratada ja meeldivalt kõikke selgitada. Tean seda, sest minuga samal päeval oli seal ka meie üks kuulsamaid kirjanikke. Lasin kahe nädala möödudes ära võtta Abigail salongis. Juuksur, kes seda tegi, ehmatas ka minu pikendusi nähes päris ära. See oli tõesti kohutav.

Netu, 18.03.2008 22:16 

Mina olen juuksepikenduste fänn nii 3aastat ja just seepärast et nad teevad mu juuksed paksemaks.
Parimad kogemused on olnu siiani Hair Expressis ja juuksepikendused.ee´s. Negatiivne kogemus Casabellas, kus paigaldati pikendused mis juba nädala pärast hakkasid ära tulema(!) ja meeletult ajasid karvu. Kui ma nõudma läksin, et mis värk on siis öeldi et ise olen süüdi, et valesid šampoone kasutasin, ometi paigaldasid nad uued 10 salku ja kohendasid olemasolevaid tasuta. Oleks siis keegi sellest enne juttu teinud, varem ju sellepärast pole mingit probleemi olnud. Viimane parim kogemus on olnud juuksepikendused. ee tegijalt. Super, kinnitused väiksed ja lapikud ning pikendused püsivad peas pool aastat!!! Ei ütleks et pikendused palju aega nõuaksid. Kuna mul enda juuksed ka pikad (60cm) siis sama vaev mis muidu pikkade juustega. Ainult see on et vahest tahavad triikimist saada.

2 inimest 2st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

Liisu, 24.04.2008 11:32 

Paigaldan uue tehnoloogiagaoriginaal SoCap juuksepikendusi Tartus. Hind soodne!!!

Liisu, 24.04.2008 11:33 

Tel 53 544 919

2 inimest 3st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

Natalja, 25.04.2008 00:04 

Juuksepikendused minu tehtud tööd saab näha siin
public.fotki.com/nataljaa/
www.album.ee/kisalisa Nüüd juuksed kuni 90 cm 55 eek salk, 60 cm 37-40 eek(sõltub firmast)Kinnitan kõva keratiiniga. Info natalja.rai@mail.ru tel.53 92 85 83 Natalja
NB! Ooteaeg-järjekord 2-3 nädalat

2 inimest 2st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

Helina, 13.05.2008 17:18 

UUDISEANA Eksklusiivsed Slaavi juuksed - needsamad mida kasutavad Beckham jt. Hollywoodi staarid! So. juuksepikenduse kõrgklass!!! pikkusi saadaval 25cm - 80cm!
täpsem info juustekohta siit www.stylexpress.eu

UUSIM SAAVUTUS juuksepikendusaparaatide maailmas! Külmtehnoloogial baseeruv süsteem, InfraLight võimaldab paigaldada pikendused maksimaalse püsivusega ja minimaalselt nähtava kinnituskohaga, kinnituskohad jäävad pisikesed ja lapikud, veel pisemad ja õhemad kui ultraheli aparaadiga! Pai tehes pole üldse aru saada et sul midagi peas on! Ka on külmkinnitus meetod väga omajuukse sõbralik - Ei mingeid kuume tange enam!!!

GARANTII paigaldusest eemaldamiseni!
ka pole vajalik vahepealne hooldus kuna uus kinnitus on nii sile et pusasid ei teki!

Saadaval ka kvaliteetsed So.Cap'i juuksed (50-60cm)
hind: 35.- salk 50cm
45.- salk 60cm
saadaval ka LOKKIS juuksed!
kahtled juuste kvaliteedis mine vaata: www.socap.nl/

pilte tehtud töödest näeb siit: www.rate.ee/albums/lihtsaltpipi

asun Tallinnas
51 993 761
helinasats@hotmail.com

K. , 01.09.2008 13:00 

Helina, käisin sinu juures pikendusi panemas. Oled paigaldanud mulle pikendusi mõlema aparaadiga. Mõlema aparaadiga jäävad kinnituskohad väikesed. Olen käinud sinu juures suht koguaeg pikendusi panemas ja ei ütleks kül et selle aparaadiga millega nüüd paigaldan, kinnituskohad väiksemad jäävad.

hhei , , 09.09.2008 22:50 

tere , mina sooviksin otsida kõige odavamaid pikendusi , nimelt klambritega , neid saaks ära võtta ja ise tagasi panna , kas keegi oskab haapsalu lähedal soovitada ? hind võiks olla kuni 900 krooni

Extension, 17.09.2008 11:29 

Paigaldan külmkinnituse meetodil, ultraheli abil juuksepikendusi, SOODSALT!
www.extension.ee

juuksur Võrus, 17.09.2008 12:18 

Olen ise juuksur Võrus, paigaldan kuumkinnitust, kui ise käisin Tartus külmkinnitust panemas:), ühe neiu juures, väga hästi paigaldas. Esimest korda olid juuksed peas kuni 5 kuud, siis käisin hoolduses ja nüüd juuksed juba 3 kuud peas olnud.
Ta mul jah konkurents;), kuid tõesti hästi paneb ja soovitan kõigile, kes tahavad külmkinnitusega juukseid panna.

Külmkinnituse paigaldaja nr 53 544 919

Poste 91
Lk: <<1  | 2  | 3  | 4  | 5  | 6  | >>
Foorum
Femme tänavamood
Femme uudiskiri

Uksed avas uus Eesti disaini- ja moebutiik, mille kaubavalik ulatub tarbeesemetest kõrgmoeni.
Cherry.ee - magusad pakkumised
Elus läbi löömiseks on vaja:
Kõrgharidust
Keskharidust
Põhiharidust
Algharidust
Haridus ei mängi rolli
femme.ee kasutajatingimused registreeru kasutajaks uudiskiri reklaam koostööpartnerid kasutusõigus
© femme.ee