Nägu Juuksed Keha ja toitumine Ilusoovitus
Kollektsioon Stiilivihjed Staari stiil Disain Pildigaleriid
Foorum Kosmopoliitne Fitness Suhted Sotsiaalia
Arvustused Persoon Mitmesugust Maru köögis
Johanna Epp Maria Liisa Keilit
Lastefond

juuksepikendused???

Poste 91
Lk: <<1  | 2  | 3  | 4  | 5  | 6  | >>

trix, 04.08.2005 09:10

palun rääkige enda kogemustest juuksepikendustega ja kui olete pannud siis kus ja palju maksma läks? kas tasus ära? kuidas vastu pidasid?

0 inimest 0st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

Hele-Riin, 06.06.2009 06:22 

Tahtsin veel lisada,et sain 66cm juuksepikendused 1500 krooniga!!!

Kas ülalolev postitus oli sulle tarvilik? 

Meiken, 12.06.2009 12:21 

Lasin ka just needsamad teip-pikendused paigaldada, väga halvad kogemused. Ja lõpuks teip muutis ka veel värvi, ei soovita!
Loomulikult oma silm on kuningas ja proovige kui tahate, aga mina ei soovita, pole üldse see mida siin suure suuga kommenteeritakse.

Doris, 27.06.2009 21:31 

Tervist Mina lasin paigalda oma juuksepikendused ka interneti kuulutuse peale ja olen väga rahul nende juustega. Lisan siia lingi, kust mina sain abi juuksepikenduste paigaldamisel. Hinnad on ka uskumatult soodsad. buduaar.ee/Turg/kuulutus/239471

k., 11.07.2009 12:06 

Kas juuksepikendusi on võimalik panna ka lokkis juustele ja kas juuksepikendusi tohib hiljem sirgendada:)?
Kus oleks võimalik kõige soodsamalt juuksepikendusi paigaldada?

Lilian, 06.11.2009 20:42 

Paigaldan TARTUS juuksepikendusi!

Täpsemat info saamiseks vaata kodulehte:

www.hairextension.edicypages.com/

Huvilised võtke julgeltühendust!!!

liliantraat@hot.ee

Lilian, 26.11.2009 18:45 

Juuksepikendused Tartus!!!!

Paigaldan kvaliteetseid India päritoluga SO.CAP Original juuksepikendusi, juuksed on 100% naturaalsed.

LAPIK kuumkinnitus meetodil (kinnitus on sama,mis külmkinnitusel, kuid tugevam)

Läbinud SO.CAP koolituse ( 2009.a )

50-55cm - 25.- / salk(koos paigalduse ja lõikusega)
60cm - 28.- / salk(koos paigalduse ja lõikusega)

Kodulehel on täpsemalt inforatsioon kirjas:

www.hairextension.edicypages.com

liliantraat@hot.ee
(+372)58008666

Lilian, 29.11.2009 13:37 

Paigaldan TARTUS kvaliteetseid India päritoluga SO.CAP Original juuksepikendusi, juuksed on 100% naturaalsed.

50 - 55cm - 25.- / salk (koos paigalduse ja lõikusega)

60cm- 28.- / salk (koos paigalduse ja lõikusega)

Rohkem infot KODULEHEL

www.hairextension.edicypages.com/hinnakiri

kristiina, 28.02.2010 07:03 

Tere kõigile. Mul on võimalus müüa juuksed. Müügiks on kuuskümmend erinevat värvi, ma hakkasin tegelema sellega kui olin teinud 5000 krooni eest juuksepikendust Tallinna salongis, kus juuksed olid kole kvaliteetiga see pärast ma otsustasin, et võin anda inimestele hea ja kvaliteetse juuksed, et hinnad 100 salku eest 1000 eek . spicy20027(att)hotmail.com

Kriss, 20.03.2010 12:32 

Sooviks saada lihtsalt vaheke informatsiooni. Nimelt olen ka juba pikemat aega moelnud juustepikendustele. Juba ette vabandades voin oelda, et olen suht uustulnuk alles selles valdkonnas ja selleparast ongi lihtsalt moned kysimused. Nimelt voib igast foorumist valja lugeda kui palju juuksepikendused maksavad ja et need kestavad u. 4kuud.Makstes nii ja nii palju. - aga mis siis edasi? Kui palju laheb maksma siis n.6 kinnituste tostmine ja kui mitu korda voib siis yldse tosta?

missyg, 20.04.2010 18:29 

Paigaldan juuksepikendusi

61 cm-3000
55cm - 2500
45cm - 2000
40cm - 1700
36cm - 1500
100% human hair, nail tip . Hinnad 1500 - 3000 eek pea kohta olenevalt juuste pikkusest. Hinnad on 100 salgu kohta! Küsi lisa!

Gina
56390878
aginamartson@gmail.com

BG, 21.04.2010 13:02 

Mina panin jaapani juuksepikendused, mis patsipunumise tehnoloogias tehtud.. 3s kuu kestavad ja vxrv sobis ideaalselt mu enda tooniga, polnud vaja vxrvidagi. Pikkus oli 60 vxi isegi 65cm, mis alguses iseenesest lahe oli, aga maintenance andis tunda, lasin jxrku lxigata ja nyyd nxevad txitsa loomulikud ja elavamad vxlja. Txstma peaks minema juba, sest pusad vxljakasvavate ja vxljalangenud juustest on juba tunda..
Hooldusest: Ei pannud midagi muud txhele, kui vaid kuivatamine vxtab aega, ja maske vaja teha juuksepikendustele regulaarselt, muidu lxhevad kuivaks. Vxltida fxxniga kuivatamast - muutuvad kuivaks ja ehk liiga lxikivaks ja kahuseks. Kui lasta niisama kuivada on nad super liikuvad ja pehmed (A).
Ainuke miinus selle teo juures, tahtsin sirgeid juukseid ja myyja lubas ka sirge kvaliteediga juukseid, kuid peale esimest pesu olin jxlle lokipea :/... Edu!

1 inimest 1st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

SoodsaltJuuksed, 22.05.2010 16:44 

Tervist, paigaldan juuksepikendusi tallinna kesklinnas, hobikorras , kuid tööd olen teinud juba 2 aastat ning kliendid on seni rahul minu tulemustega olnud. On kliente kes on samu salke kandnud juba üle 1 aasta ning käinud vaid juuksepikendusi nn "tõstmas" iga 3-4 kuu tagant. Juuksepikenduste hinnad on hetkel eriti soodsad 13 krooni salk 50 cm ja 16 krooni salk 60 cm. Tegemist on aasia juustega, millel on euroopa tekstuuriga töötlus, seega juuksed on siidised ja siledad ning kerged. Juuksepikendused tulevad Inglismaalt ning tegu on 100% pärisjuustega. Tekkis huvi ? Küsi lisa soodsalt.juuksed@mail.ee või telefoninumbril 535 09319

M., 08.06.2010 12:44 

Ei soovita "SoodsaltJuuksed" juurde minna, täielik pettus.

Mariliisu22, 21.07.2010 12:41 

Paigaldan kvaliteetseid juuksepikendusi kasutades lapik-kuumkinnitus meetodit.

So.Cap. Original :
28kr/salk - 50cm SOODUS!!!
36kr/salk - 60 cm

So.Cap.Eclectica:
40kr/salk - 45/50cm
45kr/salk - 55/60cm

Bellicapelli Standard:
30cm/32.-, 40cm/36.-, 45cm/38.-, 50-60cm/40.-, 60cm/43.-, 70cm/50.-, 80cm/52.-

Bellicapelli Lux:
20-25cm/26.-, 25-30cm/29.-, 30-35cm/37.-, 40-45cm/42.-, 45-50cm/45.-, 50-60cm/50.-,
60-70cm/52.-, 70-80cm/57.-, 80-85cm/63.-

- Klendi oma juuste paigaldus 6kr/salk
- TÕSTMINE 16KR/SALK koos uue keratiiniga.
- Pusadeharutus kokkuleppel.
- Konsultatsioon tasuta.

Lisaks ka efektsalgud päris juustest.
SWAROWSKI kivikesed tamiili küljes ca 6 kristalli 100,- tk.
SWAROWSKI kivikesed juuksesalguga kus küljes ca.15 kivi 175.-salk.

Mõningaid pilte tehtud töödest pilt.delfi.ee/user/mariliisu22

Olemas on 2 diplomit, juuksepikendustega olen tegelenud 3 aastat.

Töödele GARANTII paigaldusest hoolduseni.

Paigaldan Tallinas
Soovi korral paigaldus klendi kodus, Tln piires.
Kui huvi ja küsimusi kirjuta mariliisu22@hotmail.com või helista 56363895
koduleht: juuksepikendused.onepagefree.com

Tiina, Pühapäev, 20:43 

Panin pikendused nüüdseks juba 4 kuud tagasi. pean minema vahetama, aga hetkel on ajaga probleeme, endal pole seda. Panin Tartus salongis, kindlasti oli see kuumkinnitus ja india juuksed. Esimesed 1,5 nädalat olid teised veits kuivad ja võõrad, aga õlitamise ja palsamiga see möödus, parimad gümnaasiumiaegsed sõbrannad ei osanud alguses vahet teha, kas oma või võõras juus peas. Juuksuri kohta ei ütle ma midagi halba, selgitas, et hoolisted nii nagu ikka, soovitavalt mingi õliga ja salongivahenditega, fööniga kuivaks kindlasti kinnituskohad. Seda ütles ka, et ülepea ei peseks, vaid ikka nagu duši all seistes. Ööseks kinni ja kammida. Pusad olid pigem esimese kuu probleem, natuke õli ja kammisin lihtsalt välja. Sirgendada saab, lihtsalt üle kinnituskohtade ei sirgendata. teised ei saa siiani midagi aru ja nende meelest OK, ise tean, et mu pats oli 4 kuud tagasi 2 korda jämedam, kui praegu. Juukseid tuleb, aga salguna on tulnud mõned, üks kohe alguses paar päeva pärast paigaldamist (eks ikka juhtub) ja nüüd hiljem on ka üks tulnud. 3ndal kuul oma juukseid värvimas käies polnud ühtegi pusa oma juustesse tekkinud (need salgud, kuhu pikendused kinnitatakse hakkavad pusasse minema, kui oma juuksed pikemaks kasvavad), nüüd on neid 3 (pusa siis). Ja ma see kuu ikka tahaks uued panna. Juuksur ütles, et ka tõstmine on variant, aga ta soovitas pigem uued panna, vanad on ju juba peas olnud, pestud ja kammitud neid tükk aega ja õhemaks jäävad.

Poste 91
Lk: <<1  | 2  | 3  | 4  | 5  | 6  | >>
Foorum
Femme tänavamood
Femme uudiskiri

Erakordselt stiilne lugu katkenud armastusest, inimolemuse üksildusest ja elu väikeste hetkede olulisusest.
Cherry.ee - magusad pakkumised
Elus läbi löömiseks on vaja:
Kõrgharidust
Keskharidust
Põhiharidust
Algharidust
Haridus ei mängi rolli
femme.ee kasutajatingimused registreeru kasutajaks uudiskiri reklaam koostööpartnerid kasutusõigus
© femme.ee