|
Esileht
>
Aktiivne
>
Foorum
>
Hoolitsetud
>
breketid
breketid
merka, 03.11.2005 22:11
olen juba üle kahekümne neiu aga kavatsen panna breketid. tahaksin neid ilusaid läbipaistvaid, aga arst puikelb vastu, et paneme ikka need tavalised. põhjuseks ütleb, et läbipaistvad palju suuremad ja hooldada on raskem. kas ongi nii ?ise olen kuulnud, et nendega läheb kauem aega lihtsalt. kas on kellegil kogemusi. ja ega keegi muud moodust peale breketravi tea? mul muidu ilus hambarida, aga üksainus kiku täitsa uisapäisa läinud =(
|
22 inimest 24st pidas allolevat postitust tarvilikuks.
ss, 31.12.2005 22:15
ei ole valus üldse
|
2 inimest 2st pidas allolevat postitust tarvilikuks.
kunagine breketite kandja, 01.01.2006 13:19
Minulgi olid paar aastat tagasi metalsed breketid. Panin need, kui olin 23 aastane. Algul põdesin veits kah (et pole ju ise enam laps jne) aga samas nii paljud ju kannavad neid ja see ei ole mingi häbiasi. Seoses minu vanusega ja hammaste suht viletsa olukorraga (olid zik-zakk, muidu terved) soovitas arst kohe metalseid, sest need garanteerivad parema tulemuse. Ja nii oligi, praegu on mul ülihea meel, et panin, sest vale hambumus on nüüd korras ja naeratusa ka megailus. Tänu kõigele sellele püsivad ka hambad kauem terved jne. Seega ei tasu põdeda. Hooldus pole ka midagi hullu, algul on harjumatu ja natuke isegi valulik, aga tulemuse nimel on see seda väärt.
Mina ise käisin Ortodontiakeskuses ja sealne teenindus oli küll megahea ja tasemel.
Seega ei tohiks sa kahelda oma otsuses, see saab ainult olla ainuõige su tuleviku suhtes!
|
1 inimest 1st pidas allolevat postitust tarvilikuks.
mul olid ka, 01.01.2006 13:27
Mina käisin ka Pärnu mnt.-l Ortotonita keskuses. VÄGA head arstid ja sõbralik teenendus. Mul võeti need suust ära aasta tagasi. See on kättevõtmise asi. Mina olen küll 101% rahul et selle läbi tegin, nüüd on ilus ühtlane hambarida ja ilus naeratus, usu mine enesekindlist annab see kõvati juurde. Mul olid metallid, aga ära põe tänapäeval pole see enam mingi imeasi, see on laialdaselt levinud ja inimesed ei vaata ka sellele viltu. Mina soovitan kindlasti et tee ära ;)
|
0 inimest 0st pidas allolevat postitust tarvilikuks.
Mari, 01.01.2006 21:04
Mul on ka hetkel breketid. Nii üleval kui all. Mul on kogu see värk suus kokku maksnud umbes 20000. Aga ka minu hambaarst ei soovitanud läbipaistvaid. Panigi siis tavalised ja olen väga rahul, sest hambad peaaegu juba perfektselt ja paari kuu pärast saan lahti.
|
Maris, 01.01.2006 23:58
Ma oleks super õnnelik, kui saaksin lasta endale breketid panna. Hambad pole küll kõige jubedamad, kuid hea hoobi enesekindlusele annaksid breketid küll. Kahjuks aga pole rahaliselt võimalik neid lasta paigaldada, kuid välimuse pärast ma üldse ei põeks ;) - kui keegi pakuks võimaluse, jooksuga läheks! :)
|
NB!!!!Musta Masenduse Meister, 06.01.2006 18:46
Tehke uus tõsielusari - breketid, kus inimesed kandideeriksid ja võitja saax endale tasuta breketid. Näitaks mida kõike ta siis läbi elaks. See annaks inimestele julgust :D
Aga nüüd tõsisemalt.
ON HIRM!!!!!!
Homme hommikul pannakse breketid ja ma kardan väga. Ma olen alles noor ja loodan et ajavad kõik VALUTULT korda. KUI homme(laup.) pannakse kas esmasp. kooli saab minna? KAs tõesti kaks nädalat aint jogurt? KAs breketid on valusamad kui kummid???Ma loodan et ei sest kummid polndki nii hullud :SSSSSS
Edu teile ja palun vastake?
Kas need metallst on nnnniiiiiiiiii koledad w?
HIRM!!!!!!!
|
:) saan ka!, 10.01.2006 16:04
Saan ka just breketid ja kui kedagi huvitab täpne hind mis mull maksma läheb on 5860.-
|
triin, 10.01.2006 16:40
need metallist breketid ei ole üldsegi koledad;)ja ära karda see ei ole valus kohe üldsegi mitte;)
|
triin, 10.01.2006 16:43
ahjaa ja veel ei sa ei pea nädal aega ainult jogurtit sööma sa saad normaalselt süüa kuigi esialgu on muidugi valus veidike sest hambad ju hakkavad tasakesi korralikuks liikuma. aga näri nätsu see aitab;) ja sa saad kooli minna see ei sega sind ju;)
|
ave, 31.01.2006 16:26
mul juhtus selline lugu, et alguses pandi ülesse ja lasin keraamilised panna, nendega oli alguses üks suur häda, sest nad tulid pidevalt lahti ja umbes poole aasta jooksul ei liikunud mul hambad selle tõttu üldse..
siis tuli alla ka panna, aga tuli välja et alla keraamilisi ei pandagi (liiga suured,oleks hambaarst mulle seda kohe öelnud)ja nii siis mul ongi alla metallist ja üleval keraamilised...neid keraamilisi ei ole tõesti eriti näha, aga rohkem muret kui metallist on nendega küll...nii et mina soovitan pane metallist siis kestab ravi palju vähem aega
|
moore, 31.01.2006 19:51
mulle pandi umbes 6 aastat tagasi põhikooli lõpus breketid. tollal maksid ikka üsna palju. muidu olid metallist, aga ette (üles) 4 tk pandi läbipaistvad, et naeratus nii väga ei kannataks. ca aasta aega kandsin. esimesed nädal aega oli ikka väga piin ja valus olla, süüa sain kakaopudingut, isegi kartulipuder oli liiga valus. aga see on kökimöki võrreldes tundega, mis on, kui lõpuks breketid ära võetakse. esimest korda keelt üle täiesti sileda hambarea tõmmata. .. jaa, oli seda väärt. siiani on korras
|
, 18.03.2006 10:46
mul on suured hambad ees ja suhteliselt kõveralt kah,kuidas mul lõpptulemus oleks
|
missu, 18.03.2006 21:43
Kui mul pannakse breketid, siis kas porgandit võib süüa?
|
TO TRIIN!, 19.03.2006 13:09
näri nätsu see aitab????
NÄTSU EI TOHI BREKETITEGA NÄRIDA!
Segane oled?
|
inga, 19.03.2006 13:10
ei ma ei saa porgandit süüa..8breketid on), aga kui väikesteks tükkideks lõigata ,siis saab!
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
 Kes Londonisse satub, külastage näitust, sest tegu on moeajaloos märkimisväärset rolli mängiva moekunstnikuga. |  |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
 |