Nägu Juuksed Keha ja toitumine Ilusoovitus
Kollektsioon Stiilivihjed Staari stiil Disain Pildigaleriid
Foorum Kosmopoliitne Fitness Suhted Sotsiaalia
Arvustused Persoon Mitmesugust Maru köögis
Johanna Epp Maria Liisa Keilit
Lastefond

epilaator

Poste 18
Lk: <<1  | 2  | >>

mari, 30.01.2006 22:10

Tahaks osta epilaatorit, aga ei oska kuidagi valida? Ehk oskate soovitada ja mida arvate odavamatest epilaatoritest( nii 400-800 kr hinnaklassi jäävatest)?

0 inimest 0st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

nojaa, 31.01.2006 23:13 

mina ostsin selle braun silk epil ( no midagi sellist ikka oli... ja viisin poodi tagasi, kuna mina oma karvu sellega kyll eemaldatud ei saanud....v6tsin valuvaigisteid ja massasin sellega terve 6htu aga jah,,, jalad nyyd kyll siledad ei jaanud nagu reklaamitakse.....

Kas ülalolev postitus oli sulle tarvilik? 

Karin, 31.01.2006 23:16 

minul on see, ja töötab küll nii, et karvu ei jää, ja väike valu on ju loomulik, ega karvu ei saagi ju valutult välja kitkuda :)

maris, 01.02.2006 08:21 

Mul on philipsi epilaator, aga ostetud mingi 3 aastat tagasi. Mäletan, et kui esimest korda seda proovisin, siis kulus mul karvade eemaldamiseks vist terve päev. See oli hull valu. Aga nüüd käib see kõik nii kiiresti ja valu ei tunne enam üldse. Jalad on siledad ja siledus püsib kindlalt 2 nädalat. :)

1 inimest 1st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

, 01.02.2006 14:36 

alguses ongi valu aga pärast saad kiirelt ja vlautult minul nt on karva kasv nyyd poole väiksem

Mare, 01.02.2006 22:40 

Mul on samuti üks Philipsi vanem mudel, mis maksab umbes 400.- Saab küll karvad eemaldatud, kuid mõnikord on ikka hirmus valus :( Ise tahaks mingit uuemat mudelit proovida, sest arvan, et need ikka väheke paremad (st. valutumad) on :)

1 inimest 1st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

, 03.02.2006 08:58 

mina ostsin seda philipsi jääkambriga epilaatorit, ta maksis natuke üle 1000 eek, päris kallis. Alguses küll sundisin ennast ilu nimel kannatada seda valu kuid pärast valu enam ei tunne, karvu on vähem ja nad ei kasva nii kiiresti tagasi. Nüüd epileerin juba ka bikiinipiirkonda ning kaenlaaluseid, olen tulemusega väga rahul, sest bikiinipiirkond on ilus ja sile, ei mingeid punne nagu raseerimise puhul.

anna, 03.02.2006 14:08 

mina olen aastaid kasutanud nii philipsi vanemat kui ka braun silk epil epilaatorit. selle valuga harjub ära, aga naha reaktsiooni tuleb jälgida - mõnel päeval on tundlikkus suurem ja seetõttu ka valus, teisel päeval ei ole üldse valus. julgen braun silk epili küll soovitada, aga ausalt öeldes tekib peale valutunde kadumist teine mure - epileerimine on ka suhteliselt aeganõudev ja tüütu tegevus, nii et vahel ei suuda kuidagi ennast kätte võtta ja lähen kergema vastupanu teed (ehk raseerin).

liisi, 03.02.2006 15:32 

kas kellelgi naha alla kasvanud karvadega ei ole probleeme? mul bikiinipiirkonnas on küll seda tulnud ja sealt on ikka NII valus, et seal epileerin... põhimõtteliselt kasutangi kaenlaaluste (seal väiksem karvakasv ikka tunduvalt) ja käte jaoks.
aga ostjale soovitan, et ära neid valuvaigistavate asjade (külm asi juures jne) eest rohkem maksa, nii või naa on alguses hirmus valus. pärast läheb üle, keha harjub.

liisi, 03.02.2006 15:33 

parandus: bikiinipiirkonnast ikka raseerin. ande andeks:)

Elll, 11.02.2006 15:07 

Ma kasutan ka kuskil aastakese epilaatorit, aga näiteks ma ei saa kunagi esimese korraga kõiki karvu ära, ükskõik kui hoolikas üritan olla.
Alati pean järgmisel päeval või siis mitu tundi hiljem uuesti üle laskma - ja peale seda võib 2 nädalat rahul olla :)

kertu, 11.02.2006 15:07 

Mul hakkasid ka karvad sisse kasvama! Valus on ja mida teha??

liisu, 11.02.2006 18:53 

Kui paari aasta eest omale epilaatorit ostma läksin, rääkis elektroonikapoe müüjanna, et Brauni oma pole mõtet osta, kuna sellel neid pintsetikesi vähem. Algaja jaoks võibolla mõnusam, kuid võtab palju kauem aega. Igatahes veenis ta mind ümber ja ostsin Philipsi mudeli, millel kaasas lisaotsik raseerijaga. Ja töötab jätkuvalt väga hästi! Epileerin sääri, käsivarsi ja kaenlaaluseid; bikiinipiirkonnale mul ei sobi, tekivad punnid - kuidas kellelgi. Algul oli jube valus, nüüd jalgadel enam üldse mitte, kaenla all natuke. Epileerimise võtan ette ainult peale dushi/vanni, kui nahk pehmem.

alice, 13.05.2006 22:36 

appike, kuidas te suudate kaenlaeluseid epileerida... kohutavalt valus hakkab juba sellele mõtlemisest...

G., 10.08.2006 12:16 

Mina alles plaanin osta. Mingi 500 krooni ringis. Plaaanin osta Philipsi oma .

jaana, 02.12.2009 18:52 

ma ei saa aru, kuidas te suudate epileerida bikiinipiirkonda, sellele mõtlemine paneb juba minestana ju ?!

Poste 18
Lk: <<1  | 2  | >>
Foorum
Femme tänavamood
Femme uudiskiri

Milleks määrida kehale kreemi, mille koostisest pool muudab toote välimust, kuid mitte midagi ei tee Sinu naha heaks?
Cherry.ee - magusad pakkumised
Minu keha:
on läbi aegade sama
olen olnud ülekaaluline
olen olnud anorektiline
pole minu jaoks oluline
femme.ee kasutajatingimused registreeru kasutajaks uudiskiri reklaam koostööpartnerid kasutusõigus
© femme.ee