|
Esileht
>
Aktiivne
>
Foorum
>
Hoolitsetud
>
Jalamassaaži ...
Jalamassaaži õhtu
 Esimene, jalamassaaži õhtu toimub teisipäeval, 14. detsembril kell 18.00. Registreeru koolitusele!
Loe edasi
|
11 inimest 11st pidas allolevat postitust tarvilikuks.
massöör, 26.12.2010 20:07
Massaaz on hea asi kuid tulemused ei ole püsivad. Teen omale jalamassaazi ülepäeva ja tulemused on nii ja naa ikka jooksevad teatud punktid ja kanalid kinni. Kliente olen masserinud üle 6 aasta. Nüüd kasutan akukleepse vastavatel punktidel ja mõju on püsivam. Soovitan kõigile massööridele ja ka teistele. Vaata lisaks:
akupunktuurcieaura.blogspot.com/
ja akupunkt.cieaura.com/pure-relief.html#tab4
|
0 inimest 0st pidas allolevat postitust tarvilikuks.
massöörile, 30.12.2010 12:46
Väga huvitavad lingid. Tahaks neid kleepse proovida , kust neid saab osta?
|
massöör, 02.01.2011 00:31
Veebilehelt www.akupunkt.cieaura.com/ ja üleval paremal on "Shop Cieaura"
|
n25, 02.01.2011 15:35
Massöör lugesin sinu poolt soovitatud blogist energiakleepsude kohta. Tundub väga huvitav kuna minu energia tase on vimasel ajal nii maas kui olla saab. Kas samalt lehelt võib ka neid kleepse tellida? Oled sa neid kasutanud ja kuidas nende mõju on?
|
2 inimest 2st pidas allolevat postitust tarvilikuks.
massöör, 10.01.2011 10:44
Olen ise kasutanud ja nüüd soovitan ka klientidele. Energia kleepsude toime erineb oluliselt energia jookide-ala redbull toimest. Kuidagi ei väsi nii kiiraesti päeavas ära ja ei teki ka sellist motoorset rahutust. Olek on kuidagi selgem ja pea ärksam ja mitte ainult ca 2 tundi vaid terve päev. Klientide tagasi side on siiani olenud hea, kuna paljud kasutavad purerelief kleepse nüüd juba ise erinevatel akupunktidel siis ei jõua siin kõiki positiivseid mõjusid kokku lugeda. Üks oluline takistus on. Nende kleepsudega peab palju vett jooma, et mõju oleks hea aga mitmed minu kliendid ei suuda üle klaasi vett päevas juua ( peaks jooma aga ca 1,5-2 liitrit puhast vett)
|
n25, 12.01.2011 12:41
Tänud massöör. Lugesin sealt lingist unikleebiste kohta. Hästi keelest aru ei saanud. Oled sa neid kasutanud, kuidas mõju on?
|
|
|
daisy, 14.01.2011 16:15
Huvitav vestlus teil siin. Olen ka massöör aga pole nendest akukleepsudest midagi kuulnud. Kas sa massöör ei tahaks mingi artikli kirjutada kuidas ja mis moodi sa neid kasutad. Blogi artiklid on liialt toote põhised mind huvitaks rohkem massööri või kasutaja nägemus kus ja millepuhul kasutad.
|
Keiu, 24.01.2011 08:26
Kas keegi teap mis on vahet jalapunktidel ja tsoonidel. Need ei kipu nagu kokku minema. Või olen millesti valesti aru saanud.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
 Rocki kameeleoniks tituleeritud Bowie ilmus eksklusiivselt – pärast 10aastast pausi! - uus singel ”Where Are We Now?“. |  |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
 |