Nägu Juuksed Keha ja toitumine Ilusoovitus
Kollektsioon Stiilivihjed Staari stiil Disain Pildigaleriid
Foorum Kosmopoliitne Fitness Suhted Sotsiaalia
Arvustused Persoon Mitmesugust Maru köögis
Johanna Epp Maria Liisa Keilit
Lastefond

Rasestumisvastased meetodid

Poste 100
Lk: <<1  | 2  | 3  | 4  | 5  | 6  | 7  | >>

Marina, 30.08.2005 14:09

Olen u aasta kasutanud Novynette antibeebipille. Kuigi mingeid ebameeldivaid kõrvalnähte pole tekkinud, need siiski ei meeldi mulle. Nimelt on nende kasutamine kaasa toonud mulle kaalutõusu ning ka tselluliidi. Need asjad oń veel üle elatavad, kuid üha rohkem ma leian artikleid antibeebipillide kahjulikkusest, et soodustavad igasugu tupeseeni ning alandavad libiidot (olen seda kahjuks ka ise kogenud) ning võivad kaasata ka varajase kliimaksi. Olen lugenud veel paljusid hirmuäratavaid asju nende kohta.
Küsimus oleks, et kas kõik hormonaalsed meetodid omavad samasuguseid tagajärgi?
Olen alles 17 aastane ning sünnitanud pole, nii et spiraale ei saa vist paigaldada.
Kas tõesti mingit muud varianti ei olegi?
Kas on veel inimesi, kel on samasid muresid? Kindlasti..Mida küll ette võtta. Mul on püsisuhe, mingit meetodit ju kasutama peab..Oeh

1 inimest 1st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

Mari, 30.08.2005 15:06 

Oh, ma ise just alustasin Novynette võtmist ja hirmuga lugesin, et järjekordne naisterahvas, kellele need kaalutõusu toonud. Loodame, et mina sellest pääsen, kuna niigi sellega rahul pole.

Kas ülalolev postitus oli sulle tarvilik? 

0 inimest 0st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

Marina, 30.08.2005 17:21 

Igatahes, Mari, kuna sa seda ohtu juba ette tead, siis ehk suudad end hoida sellest kaalutõusust, kuid minule tuli see kõik väga järsku. Günekoloog ei rääkinud sellest midagi ning infolehel on kah just vastupidist kirjutatud: et soodustab kaalu langust. Kui oma günekoloogilt selle kohta küsisin, siis sain vastuseks et olen ise oma kaalu tõusus süüdi, et sel pole mingit pistmist antud pillidega. Seda ma ei usu, ma pole ju üksi oma murega

keia riin, 30.08.2005 17:36 

lasin endal 3 kuud tagasi spiraali vålja vøtta kuna 3 aastat piinlesin nende neetud valude kåes....
ja arst soovitas ka igasuguseid variante ja siis soovitas ta seda kreemi ps see on retseptita ja saab osta kui vaja on mitte jooksma arsti vahet......
pharmatex kreemi,see vøib imelik tunduda aga on siiamaani on te end åra tasunud.....kui huvi on siis vøid proovida.lisa on køik pakis kirjas....edu ja loodan et,leiad midagi sobivat endale......edu sulle

Marina, 30.08.2005 17:54 

Aga oskad sa selle kreemiga seotud kogemustest midagi rääkida? Ma pole veel kuulnudki sellest :)

, 30.08.2005 19:14 

seda et kaalutõusu põhjustavad sellest olin ma teadlik aga et nii palju muid jamasid ka siis paneb ikka mõtleme kyll et beebipillid peaks vic ära jätma aga kas muud variant ei ole peale selle kreemi ?

, 30.08.2005 19:51 

kondoom :)!!! siis ei pea mingeid tablette ja pille sisse võtma, mille täpne mõju tervisele ei ole täpselt veel teada...

Marina, 30.08.2005 20:00 

Kondoomiga läheks püsisuhte korral kalliks ning tülikaks kah vist..Kuigi, kuna pillid alandavad reeglina libiidot, siis oleks kondoomiga seks kvaliteetsem, mis sest et hinna tõttu kannataks kvantiteet ;)
Pean oma mehega rääkima...

Tipsy, 30.08.2005 20:25 

Kasutan arsti soovitusel Logest tablette. Öelda oskan vaid kiidusõnu - tselluliiti ega kaalutõusu pole, "päevad" käivad nüüd lausa tunniajalise täpsusega, nendega varem kaasnenud kõhuvalu ja halb enesetunne on täielikult kadunud ning näonahk on ka palju parem. Räägitagu pillide kahjulikkusest mida tahes, neid tablette kavatsen edasi võtta ka siis kui "suhe" peaks lõppema.

missy a, 30.08.2005 23:01 

kasutan jeanine`i tablette.ei nurise ka mitte.tipsy kirjeldatu kehtib täiesti ka minu kohta.ainuke "sümptom" on see,et meeleliigutusest vms.purskuvad pisarad kohe kergesti:)ühesõnaga on need kurepeletajad mind emotsionaalsemaks-tundelisemaks teinud.aga kuidas need pillid mõjuvad ,on ikka väga individuaalne.

tralala, 31.08.2005 11:00 

Evra plaastrid (Y)

2 inimest 2st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

Kriss, 01.09.2005 20:38 

Mis plaastrid maksavad?

, 03.09.2005 16:54 

kas h'dabi pillid aitavad?

kui palju proovind on keegi ja kas aitab ikka ka 100%

---, 03.09.2005 17:31 

100 % ei aita, 97 prossa aitab. Aga tõenäosus on alati olemas, ükskõik, mida kasutad.

Kui seksid, siis on ka võimalus.
Kui ostad lotopileti võid ka ju miljonäriks saada :)

!!!, 03.09.2005 22:27 

hädaabi pillid on AINULT sellisteks juhtumiteks kui kondoom on katki läinud vms. ja neid tohib kasutada vaid sellisel juhul!!! - nad löövad tsükli sassi ja on tervisele kahjulikud, aga vajalikud, kui midagi vahekorra ajal juhtub!!! hädaabi pillid EI OLE igapäevaseks kasutamiseks ja antibeebipillide asemel kasutatavad!!!!

0 inimest 1st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

jessica, 04.09.2005 13:11 

mina kasutan jeanine`i tablette ja mulle isiklikult sobivad väga "päevad" on samuti tunnilise täpsusega...ja enam ei esine neid kõhu ega selja valusid:)"päevad" on ka regulaarsemad...ja mitte enam nii pikad kui ennem...:)

Poste 100
Lk: <<1  | 2  | 3  | 4  | 5  | 6  | 7  | >>
Foorum
Femme tänavamood
Femme uudiskiri

Kes sel suvel Londonisse satub, külastage näitust, sest tegu on moeajaloos märkimisväärset rolli mängiva moekunstnikuga.
Cherry.ee - magusad pakkumised
Minu keha:
on läbi aegade sama
olen olnud ülekaaluline
olen olnud anorektiline
pole minu jaoks oluline
femme.ee kasutajatingimused registreeru kasutajaks uudiskiri reklaam koostööpartnerid kasutusõigus
© femme.ee