|
Esileht
>
Aktiivne
>
Foorum
>
Aktiivne
>
Eit-mehed
Eit-mehed
Eit-mehed on hädised ja tüütud. Selle looga ei taha ma solvata naisi, kuid minu meelest on selline käitumine iseloomulik pigem neile.
Loe edasi
|
2 inimest 2st pidas allolevat postitust tarvilikuks.
Eino, 27.01.2010 14:01
Terve artikkel on täis hinnangut ja vingumist, kui kasutada autori väljenduslaadi. Milleks arvustada mõttetut juttu ja vingumist, kirjutades 2 lk arvustavat ja vinguvat mittekonstruktiivset hala?!
|
3 inimest 4st pidas allolevat postitust tarvilikuks.
sosin, 27.01.2010 15:38
Minu arust on see jutt küll pointiga. Kirjutatud meelega nii, et igasugused Einod-Ainod-Villed-Valdod reageeriks. Ükskõik kuidas, kuid reageeriks ja ehk seeläbi ka hakkaks mõtlema. Natukene. Nii korra nädalas kasvõi :)
Üldiselt on ükskõik, kas inimesed nõustuvad Liisa seekordse artikli jutuga või ei. Huvitavam küsimus on, kas need, kes lugesid, said ka loetust aru?
|
0 inimest 0st pidas allolevat postitust tarvilikuks.
Ei No (naine), 27.01.2010 17:41
Ehee, ei tunne ennast puudutatuna, aga sellised artikkleid on juba küllalt ilmunud. Kui keegi tahab ennast muuta siis teeb seda nii või naa, mitte ei sõltu sellest. Sellist teksti ei ole huvitav lugeda.
|
Kuuno, 28.01.2010 09:01
See artikkel räägib vist homodest?
|
., 29.01.2010 13:26
seekord on Kuuno eriti puusse saanud. Nüüd on isegi need, kes mõnikord sinuga, Kuuno, nõustusid ja su jutus pointi nägid (kuskil), näinud lõpuks su lauslollust ja - oskamatust lugeda. Loe uuesti.
Ja soovitus, ära arukate inimeste seas oma labaste ja põhjendamatute üldistustega suud pruugi. Võibolla pole Femme just geeniuste ja Nobeli laureaatide seltskond, aga sinu jaoks on see kindlalt liiga ADVANCED koht.
|
Kuuno, 29.01.2010 16:23
Ma siiski proovin veel...
Homod on igatahes väga sedamoodi nagu tekst räägib. Kui neil läheb hästi, siis on nad suured lobisejad, kui läheb halvasti, siis vinguvad. Küllap vinguvad ka heteromehed, aga nad ei ole nii sõnaohtrad ja laiahaardelised. Heterod otsivad endale kellegi sobiva objekti, kelle rinna najal siis oma kurba elusaatust kurta (muide, naised nimetavadki seda vingumiseks, kui mees oma tunnetest ja hirmudest räägib), homod aga kellavad oma pettumustest igale vastutulijale.
Eks see piir pisut ebamäärane on, aga üldjoontes peab paika.
|
KUUNOLE, 29.01.2010 16:51
...ja juba Sa targutadki jälle...see artikkel räägib ju Sinust.
|
Kuuno, 29.01.2010 19:58
:D
See oli hea!
|
Heidi, 02.02.2010 15:21
Kuuno, sa vist pead mind ikka kohvile kutsuma tõesti:)
On kahte tüüpi homosid, pärishomod ja mänguhomod. Võibolla on neid rohkem, aga mina liigitan neid valdavalt nii. Mänguhomo on mees, kes igas asjas käitub nagu üks tüüpiline homo, ainult... ta on hetero. Võibolla on mõni neist alles kapis, ilma, et nad seda isegi teaks. Ma pole homofoob, mul on (nagu igal moodsal tüdrukul) üks hea homosõber. Aga umbes 3 mänguhomost sõpra. Nad kõik vastavad täpselt antud kirjeldusele. Mõtlesin juba peaaegu ühele neist lingi saata, aga see poleks minust vist eriti sõbralik. Muidugi on jutt homodest, Kuuno!
|
oh õudust:(, 02.02.2010 22:47
täiesti mõttetu artikkel, ega sa autor sellise suhtumisega maailma paremaks kohaks ka nüüd ei tee.
|
Kadri, 22.02.2010 15:45
minu arust väga asjalik artikkel..tuli palju tuttavat ette- täpselt selline "eit-mees" on minu austaja:(
|
sosin, 25.02.2010 10:55
to: Ei No (naine)
Noh muidugi on selliseid artikleid küllalt ilmunud. Aga vabandust, ei ole nii vana, et kõiki neid eelnevalt ilmunuid oleks näinud või lugenud. Ja vbla mõnele minust veel oluliselt nooremale oli see täitsa uudiseks ja põnev. Ära leimi miskit.
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
 Taasavastatud retseptid, kuidas täiesti tervislikul ja igati kasulikul viisil anda oma väikene panus lumega võitlemisse. |  |
|
 |
|
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
 |