\n');
}
function closeFloatBanner()
{
var obj = document.getElementById('flashfloat');
obj.style.display = 'none';
}
  |
Esileht
>
Aktiivne
>
Foorum
>
Aktiivne
>
Hirm autojuhtim ...
Hirm autojuhtimise ees
Liis, 19.07.2010 12:22
Tere!
Minu mure selline, et pelgan autot juhtida ja tavaliselt juba selle peale mõtlemine tekitab ärevust. Load mul juba aastaid, kuid sõitnud olen minimaalselt. Meeldib mulle sõita, kui kõik läheb kenasti, aga kui teen kasvõi mõne väikese vea, tekib paanika ja enam sõita ei taha ega julge. Lähipäevil pean olude suunil sõitma ja juba praegu muretsen selle pärast
:( Ja hirm on just selle ees, et ehk teen midagi valesti või ei reageeri õigesti ning juhtub õnnetus. Kas kellelgi on olnud ka hirm autot juhtida ja kuidas olete sellest üle saanud?
|
0 inimest 0st pidas allolevat postitust tarvilikuks.
Sihitu Hirm, 20.07.2010 13:42
Ma arvan, et ainult egotsentrikud ei oska algaja autojuhina hirmu tunda.
Ma soovitaks mitte muretseda "mida teised must mõtlevad?!". Sõida täpselt nii nagu sa võimeline oled ja suudad. Kõik autojuhid on olnud algajad ja teinud lolle vigu. Ning võiks öelda, et kogenud juhid käituvad liikluses veel palju debiilsemalt, kui algaja.
Põhimõte on, et "sõida enda sõitu ja ära muretse teiste pärast". Ära hooli, kui keegi signaali laseb vmt -see näitab vaid signaalitaja nõrka närvikava ja labaseid kombeid.
Üks mida võib teha, on panna auto tagaaknale 2 rohelist lehte. Kahe rohelise lehe puhul saavad kõik aru, et tegemist on algajaga ja ei roni kallakul sulle otse taha jmt
Nael kummi!
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
 Uksed avas uus Eesti disaini- ja moebutiik, mille kaubavalik ulatub tarbeesemetest kõrgmoeni. |  |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
 |